[rev_slider_vc alias=”slider”]

Behandelingen

HYPERPIGMENTATIE | VLEKKEN

Veel mensen hebben last van hyperpigmentatie. Wij bieden 3 verschillende kuurbehandelingen aan om hyperpigmentatie te verminderen. Er zijn verschillende vormen en oorzaken van hyperpigmentatie, daarom is advies op maat belangrijk. Samen gaan we de strijd aan! Ontvang bij de behandeling ook direct advies voor de juiste producten voor thuisgebruik, deze zijn essentieel voor een goed eindresultaat.

ACNE

Puistjes, mee-eters, oneffenheden of littekens van acne? Wij zorgen voor zichtbare verbetering door middel van professionele acne behandelingen. Afhankelijk van het type acne en uw klachten stellen wij een doelgericht plan op. Naast de behandeling krijgt u advies over hoe u zelf acne het beste aanpakt, voorkomt en over de producten die geschikt zijn voor uw huid.

DONKERE KRINGEN

Een speciale behandeling tegen wallen en donkere kringen rondom de oogleden. Een kuur van 6 behandelingen afgewisseld met peeling en microneedling. De kuur is inclusief voedingssupplementen en depigmentatie crème voor dagelijks gebruik.

PEELING

Voor elk huidprobleem de juiste oplossing! Heeft u acne, pigmentvlekken, een vette huid, fijne lijntjes of juist een vochtarme huid? Tijdens uw persoonlijke ‘huid-lifestyle-dieet’ bepalen wij samen welke peeling(kuur) het beste is voor uw huid. Er is keuze uit meer dan 13 verschillende soorten peeling.

MICRONEEDLING | DERMAPEN

Een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces. Het is namelijk een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen met behulp van de juiste serums. Microneedling kan ingezet worden bij behandeling tegen hyperpigmentatie, fijne lijntjes, acne littekens en bij het verstevigen van de huid.

DERMAPLANE | OILPLANE

De huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd. De donshaartjes veranderen niet van structuur door de behandeling en groeien gewoon terug als donshaartjes. Het resultaat: een prachtige gladde, zachte huid die een mooie GLOW krijgt. De huid die behandeld is met dermaplane | oilplane neemt meer werkstoffen op, waardoor het effect van de aanvullende behandelingen nog mooier is. De behandeling is geheel pijnloos en wordt als een ontspannende behandeling ervaren.

Maak online uw afspraak!

24 per dag, 7 dagen in de week kunt u een online afspraak maken. Snel en makkelijk uw gegevens , de gewenste behandeling en geschikte dag en tijdstip invullen. We zien u graag in de studio!