top of page
Luenna Jane - Mock-Ups.png
NU EENMALIG 27,-
CLIENT INTAKE TOOLKIT

Creëer een hogere omzet in je salon, met meer tevreden en terugkerende klanten, door een verbeterde intake procedure.

Met deze digitale toolkit kun jij direct alles makkelijk implementeren, denk aan templates, formulieren en tools voor een succesvolle intake van je klanten in je salon!

 

Ontdek hoe je de efficiëntie & professionaliteit in je salon kunt verbeteren, wat zorgt voor een hogere omzet!

Start nu tijdelijk van 97,- voor eenmalig 27,-!

INTRODUCING
DE CLIENT INTAKE TOOLKIT

Stel je voor dat je in staat bent om precies te leveren waar jouw klanten van dromen? Dit leidt niet alleen tot eenmalige klanttevredenheid, maar tot loyale klanten die keer op keer terugkomen. Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs van jouw salon en zullen je aanbevelen aan vrienden en familie.

 

Als Founder van Skin Studio MAE en gecertificeerd huidspecialist heb ik één ding geleerd: succesvolle huidverzorging begint met het begrijpen van de individuele behoeften van jouw klanten. Dit begint bij de intake.

Deze toolkit bied je de middelen die je nodig hebt om met vertrouwen te starten of jouw salon naar nieuwe hoogten te tillen en terugkerende tevreden klanten te verwelkomen.

Wat kun je verwachten van de Client Intake Toolkit?  De Client Intake Toolkit is de eerste stap op weg naar een excellente huidverzorging. Maar dat is niet alles! Met deze toolkit in handen, ben je klaar om je huidverzorgings-expertise te vergroten en het volledige potentieel van jouw salon te benutten. Je omzet gaat er door stijgen, omdat je klanten sneller tevreden zullen zijn en hierdoor terugkomen.

Na het gebruik van deze toolkit ben je perfect voorbereid om je expertise en kennis next level te tillen. Klik op de knop hieronder om direct toegang te krijgen tot de Client Intake Toolkit voor slechts 27,-.

Templates
& Tools

Stel je voor hoeveel tijd en moeite je kunt besparen met deze kant-en-klare formulieren en documenten in deze digitale planner. Geen gedoe meer, geen tijdverspilling, gewoon invullen, eigen logo toevoegen en direct gebruiken!

Professionele
Tools

Deze toolkit geeft je exclusieve toegang tot professionele tools en bronnen die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn voor onze huidspecialisten. Dit betekent dat je jouw salon naar een professioneel niveau kunt tillen en jouw klanten een dienst van goede kwaliteit kunt bieden.

Inzicht in jouw klanten

Het begrijpen van jouw klanten is de key to success. Deze planner zal je helpen om jouw klanten niet alleen op een oppervlakkig niveau te begrijpen, maar echt goede relaties met hen op te bouwen, door vanaf het eerste moment de juiste vragen te stellen, een zeer complete intake af te nemen, waardoor zowel jij als jouw klant een duidelijk beeld krijgt van het behandelplan en de verwachtingen.

Verhoogde omzet

Stel je voor dat je in staat bent om precies te leveren waar jouw klanten van dromen? Dit leidt niet alleen tot eenmalige klanttevredenheid, maar tot loyale klanten die keer op keer terugkomen. Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs van jouw salon en zullen je aanbevelen aan vrienden en familie.

Verhoog je omzet met makkelijk te implementeren
templates
, formulieren en tools voor een succesvolle intake van je klanten in je salon.

Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs van jouw salon en zullen je aanbevelen aan vrienden en familie.

Ontdek hoe je de efficiëntie & professionaliteit in je salon kunt verbeteren en zorg voor meer tevreden terugkerende klanten.

Herken je dit gevoel? Je hebt een klant in je behandelstoel, en je voelt je toch een beetje onzeker. Hoe stel je het beste behandelplan op? Hoe kun je de juiste vragen stellen zonder onzeker te zijn? Hoe zorg je ervoor dat de klant zich vertrouwd voelt bij jou in de stoel?  Dit zijn dilemma's waar veel huidspecialisten mee worstelen.

Het is tijd om deze zorgen achter je te laten en het zelfvertrouwen en de expertise te krijgen om klanten van alle huidtypes effectief te behandelen.

 

Ik hoor te vaak dat klanten zich voorheen niet op hun gemak hebben gevoeld, of niet het gevoel hadden dat de vorige specialisten hun en hun (gekleurde) huid begrepen.

 

Door een volledig beeld te krijgen van de klant, kun je de behandeling beter afstemmen op zijn of haar specifieke behoeften en huidtype. Dit verhoogt de kans op een succesvol resultaat en klanttevredenheid. Een uitgebreide anamnese stelt je in staat om de onderliggende oorzaken van huidproblemen te identificeren, waardoor je een meer gerichte en effectieve behandeling kunt bieden.

De Client Intake Toolkit, kan bijdragen aan het opbouwen van een langetermijnrelatie met de klant, omdat het laat zien dat je betrokken bent bij hun welzijn en geïnteresseerd bent in het bieden van de best mogelijke zorg.

_DSC3054.jpg

Zelfvertrouwen en professionaliteit als het gaat om het behandelen van jouw klant. Bij iedere klant met een unieke huid hoort een andere en effectieve aanpak. Met deze toolkit stel jij de juiste vragen en bereid je jezelf en je klant het beste voor op een effectieve behandeling.

Ontwikkel de vaardigheden om de juiste vragen te stellen en te communiceren met gevoeligheid en empathie, zodat jouw klanten zich begrepen en gewaardeerd voelen.

Hoe werkt het en wat ontvang je precies?

Bekijk de video hiernaast met uitleg over de digitale planner met hierin alle templates en formulieren voor een naadloze Client Intake Procedure. Alle gegevens overzichtelijk op 1 plek.

Hoe personaliseer je deze toolkit?

 • Je ontvangt done-for-you Canva templates die je zelf kunt bewerken in Canva - je kunt Canva gratis downloaden

 • Pas je eigen branding en logo toe, wat zorgt voor een professionele uitstraling

 • Bespaar tijd en energie - het professionele format is er al, je hoeft het alleen in je eigen branding neer te zetten

 • Je kunt het gebruiken met een digitale notitie-app zoals Goodnotes op een iPad. 

Luenna Jane - Mock-ups-website_edited.png

Intake formulier gezichtsbehandelingen

Leer de unieke eigenschappen en behoeften van de gekleurde huid begrijpen, voor effectievere behandelplannen

Client consent
formulier

Ontwikkel zekerheid in je behandeltechnieken en adviezen voor klanten met een gekleurde huid.

Huidanalyse
formulier 

Gebruik bewezen behandelprotocollen die speciaal zijn ontworpen voor diversiteit in huidtinten.

Behandelplan
formulier

Word deel van een gemeenschap van professionals die streven naar inclusieve huidverzorging.

Thuisproducten Ochtend- en avondroutine

Bied superieure zorg, verhoog klanttevredenheid en loyaliteit. Herken en voorkom veelvoorkomende fouten, verbeter uitkomsten en verminder complicaties.

Annuleringsbeleid formulier

Verwerf hands-on expertise met praktische oefeningen en real-life casestudy's. Toon toewijding aan je vakgebied, creëer carrièrekansen en erkenning.

Foto en video
quitclaim

Differentieer jezelf als specialist in de zorg voor de gekleurde huid, trek meer klanten aan.

Toegang
Online Academy

Blijf altijd up-to-date met ondersteuning en updates over de nieuwste inzichten en technieken.

Hallo, ik ben Luenna Jane, en ik ben de Founder van Skin Studio MAE.

Mijn onderneming begon niet alleen uit passie, maar ook uit een duidelijk doel: het vergroten van het zelfvertrouwen en de expertise van huidspecialisten over de hele wereld, zodat zij klanten van alle huidtypes effectief kunnen behandelen.

Mijn motivatie om de Client Intake Toolkit te ontwikkelen, kwam voort uit mijn eigen ervaringen en observaties in de branche. Te vaak zag ik collega's worstelen met onzekerheid wanneer zij klanten met diverse huidtypes behandelden. Ik vond het vervelend om te horen dat sommige klanten minder fijne ervaringen hadden, vanwege een gebrek aan kennis en zelfvertrouwen bij hun huidspecialisten.

Dit tekort aan expertise is een probleem dat ik als mijn persoonlijke missie zie om op te lossen. Ik geloof sterk in de kracht van educatie en voortdurende groei in ons vakgebied. Als huidspecialisten hebben we de verantwoordelijkheid om onze klanten het best mogelijke te bieden, ongeacht hun huidtype.

De Client Intake Toolkit is de eerste stap naar dit succes. Het is mijn doel om jou de tools te geven die je nodig hebt om met zelfvertrouwen te behandelen, te begrijpen en te communiceren met gevoeligheid, en jouw klanten een ervaring te bieden die hen keer op keer terug laat komen.

Ik heb de toolkit samengesteld met het idee dat het niet alleen een investering is in huidverzorgingstools, maar vooral in het vertrouwen en succes van huidspecialisten. Met deze toolkit in handen ben je klaar om de uitdagingen aan te gaan en klanten van alle huidtypes te verwelkomen.

Ik ben ervan overtuigd dat een goed geïnformeerde en zelfverzekerde huidspecialist niet alleen tevreden klanten zal hebben, maar ook klanten die met enthousiasme doorverwijzen. Nu tijdelijk voor eenmalig 17,-.

_DSC2819.jpg

Het is mijn doel om jou de tools te geven die je nodig hebt om met zelfvertrouwen te behandelen, te begrijpen en te communiceren met gevoeligheid, en jouw klanten een ervaring te bieden die hen keer op keer terug laat komen.

Waarom het gebruik van een Anamnese heel belangrijk is en daarom deze toolkit onmisbaar maakt voor jouw salon

Het afnemen van een zeer uitgebreide anamnese, oftewel het verzamelen van gedetailleerde informatie over de medische geschiedenis en levensstijl van een klant, is cruciaal voordat je overgaat tot huidbehandelingen. Dit heeft verschillende voordelen: 

Papier Textuur

Veiligheid


Een uitgebreide anamnese helpt bij het identificeren van mogelijke contra-indicaties voor bepaalde huidbehandelingen. Dit kan bijvoorbeeld allergieën, huidaandoeningen of medische aandoeningen omvatten die kunnen interageren met de behandeling. 

Personalisatie

Door een volledig beeld te krijgen van de klant, kun je de behandeling beter afstemmen op zijn of haar specifieke behoeften en huidtype. Dit verhoogt de kans op een succesvol resultaat en klanttevredenheid. 

Beter resultaat


Een uitgebreide anamnese stelt je in staat om de onderliggende oorzaken van huidproblemen te identificeren, waardoor je een meer gerichte en effectieve behandeling kunt bieden.
 

Vertrouwen


Het nemen van de tijd om een grondige anamnese af te nemen, toont aan de klant dat je professioneel en zorgvuldig te werk gaat. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen tussen jou en de klant. 

Voorkomen van complicaties

Door mogelijke risicofactoren en contra-indicaties vroegtijdig te identificeren, kun je het risico op complicaties tijdens of na de behandeling verminderen.

Volledig beeld

Een uitgebreide anamnese geeft je niet alleen inzicht in de huidige huidconditie van de klant, maar ook in hun levensstijl, dieet, stressniveau en andere factoren die de huid kunnen beïnvloeden. 

Juridische bescherming

Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens de behandeling, dan heb je met een uitgebreide anamnese documentatie die aantoont dat je zorgvuldig en verantwoord te werk bent gegaan. 

Verbetering van de dienstverlening


Door het verzamelen van gedetailleerde informatie over je klanten, kun je je dienstverlening voortdurend verbeteren en aanpassen aan hun behoeften.

Educatie

 

De anamnese is ook een kans om de klant te onderwijzen over hun huid en hoe ze deze het beste kunnen verzorgen. 

Langetermijnrelatie

 

Het afnemen van een uitgebreide anamnese kan bijdragen aan het opbouwen van een langetermijnrelatie met de klant, omdat het laat zien dat je betrokken bent bij hun welzijn en geïnteresseerd bent in het bieden van de best mogelijke zorg.

Makkelijk aan te passen templates in Canva, om je eigen Client Intake te professionaliseren.

 • Ontvang alles in bewerkbare Canva templates, zodat je jouw eigen branding en kleuren kunt toevoegen.
   

 • Maak deze tools onderdeel van jouw eigen gepersonaliseerde en professionele Client Intake procedure.

_DSC3046.jpg

Ben jij klaar voor meer terugkerende tevreden klanten, dan is deze toolkit voor jou! Je ontvangt:

 • Intake formulier gezichtsbehandelingen (Client)

 • Client consent formulier (Client)

 • Huidanalyse formulier (Huidspecialist)

 • Behandelplan formulier

 • Thuisproducten | Ochtend- en avondroutine

 • Annuleringsbeleid formulier

 • Foto en video quitclaim

Wacht niet langer en neem de stap naar expertise in de zorg voor tevreden klanten. Profiteer van onze tijdelijke aanbieding en begin vandaag nog aan deze mooie toevoeging voor je praktijk.

Ben jij er klaar voor om jouw Client Intake procedure te optimaliseren en professionaliseren, wat resulteert in meer terugkerende en tevreden klanten = hogere omzet?

Ontspannende gezichtsbehandeling
Luenna Jane - Mock-Ups.png

Tijdelijke korting, normaal € 97,-
NU VOOR 27,- (excl. btw)

bottom of page