top of page
_DSC2947.jpg
ONLINE CURSUS - INCL. CERTIFICAAT

De gekleurde huid:
Van Basis tot Expertise

De meeste complete cursus voor het behandelen van de gekleurde huid.

Heb je ooit getwijfeld wanneer een klant met een gekleurde huid in je behandelstoel zat? Voelde je je onzeker over het juiste behandelplan? Maak je geen zorgen - wij hebben de oplossing! Ontdek hoe je zelfvertrouwen en professionaliteit kunt vergroten en tegelijkertijd je klantenkring kunt uitbreiden met deze uitgebreide online cursus.

START VANAF 
€ 256,-

Alleen met de juiste kennis kan de klant met een gekleurde huid effectief en veilig behandeld worden. Met de gekleurde huid bedoelen we de gepigmenteerde huid die varieert van lichtbruin tot donkerbruin; Afrikaanse, Arabische en Aziatische achtergrond en alles wat gemengd is met een van deze etnische groepen.

Services
Papier Textuur

Ontwikkel zekerheid in je behandeltechnieken en adviezen voor klanten met een gekleurde huid.

Transformeer je carrière met "De gekleurde huid": het ultieme do-it-yourself online programma voor het behandelen van de gekleurde huid.
Fijne stof

Misschien herken je het wel: een klant met een gekleurde huid zit in je behandelstoel, en je voelt een zweem van onzekerheid. Hoe stel je het beste behandelplan op? Wat als er iets misgaat? Hoe stel ik de juiste vragen? Hoe communiceer ik over een gekleurde huid zonder gevoelige snaren te raken? Het volgen van een cursus specifiek gericht op de gekleurde huid geeft de expertise en het vertrouwen om klanten met een gekleurde huid effectief te behandelen. Ik krijg iets te vaak klanten in de stoel die minder goede ervaringen hebben gehad door te weinig kennis over de gekleurde huid. Dit onderstreept het belang van continue educatie voor huidspecialisten, en hoe cruciaal het is om up-to-date te blijven met gespecialiseerde kennis. 

Verdiep je kennis en leer de unieke eigenschappen en behoeften van de gekleurde huid begrijpen, voor effectievere behandelplannen.

_DSC3054.jpg

Zelfvertrouwen en professionaliteit als het gaat om het behandelen van de gekleurde huid. Bij iedere klant met een gekleurde huid hoort een unieke en effectieve aanpak. In deze cursus word je meegenomen door alle facetten hiervan: kennis en bewezen protocollen.

Helaas hebben veel schoonheidsspecialisten geen opleiding gehad als het gaat om de behandeling van de gekleurde huid. Er was slechts één alinea gewijd aan huid van kleur toen ik naar de opleiding voor schoonheidsspecialisten ging - niet alleen de “donkere huid. Alle huid van kleur werd samengevat in één alinea. In plaats van te vertrouwen op wat ik op school leerde, zocht ik verdere scholing en zocht naar experts op het gebied van gepigmenteerde huid om mijn eigen kennis te vergroten.

Papier Textuur

Met behulp van deze online academy...

..transformeer jij je carrière en expertise, zodat jij vol zelfvertrouwen je klanten kunt behandelen in de salon!
Papier Textuur

Verdiepte kennis

Leer de unieke eigenschappen en behoeften van de gekleurde huid begrijpen, voor effectievere behandelplannen

Klanttevredenheid

Bied superieure zorg, verhoog klanttevredenheid en loyaliteit. Herken en voorkom veelvoorkomende fouten, verbeter uitkomsten en verminder complicaties.

Zelfvertrouwen

Ontwikkel zekerheid in je behandeltechnieken en adviezen voor klanten met een gekleurde huid.

Expert Status

Verwerf hands-on expertise met praktische oefeningen en real-life casestudy's. Toon toewijding aan je vakgebied, creëer carrièrekansen en erkenning.

Protocollen

Gebruik bewezen behandelprotocollen die speciaal zijn ontworpen voor diversiteit in huidtinten.

Meer klanten

Differentieer jezelf als specialist in de zorg voor de gekleurde huid, trek meer klanten aan.

Netwerk

Word deel van een gemeenschap van professionals die streven naar inclusieve huidverzorging.

Ondersteuning

Blijf altijd up-to-date met ondersteuning en updates over de nieuwste inzichten en technieken.

Ik ben Luenna Jane, huidspecialist met een passie voor het behandelen en verbeteren van de gekleurde huid.

Ik ben eigenaresse van Skin Studio MAE, in Rotterdam waar wij behandelingen voor huidverbetering en laserontharing geven. Voordat ik mijn eigen praktijk ben begonnen, heb ik 8 jaar als huidspecialist gewerkt bij Body Care Caribbean op Curaçao en heb ik voor verschillende mooie merken als trainster gewerkt, zowel in het Caribisch gebied, Suriname als in de Benelux.

 

Ik ben op het idee gekomen om deze cursus te lanceren omdat er onder de Nederlandse en Belgische huidspecialisten te weinig kennis is over de gekleurde huid. Dat gemis begint al in de verschillende opleidingen. Daarom heb ik alle kennis en ervaring die ik in de 18 jaar als huidspecialist werk, gebundeld zodat ik dit met alle huid professionals in de Benelux, Suriname, Curacao, Aruba, Bonaire, Sint Maarten, Saba en St Eustatius kan delen. Mijn doel is om in onze landen en eilanden het esthetisch onderwijs te verrijken met een cursus die recht doet aan elke etnische, raciale en culturele achtergrond.

 

Mijn wens is dat je even gepassioneerd raakt over dit onderwerp als ik. Zo kun jij ook met vertrouwen klanten met een gekleurde huid verwelkomen en hun begeleiden in hun traject. Door je te richten op deze nieuwe doelgroep met de kennis die je opdoet, genereer je een directe nieuwe inkomstenstroom voor jouw salon. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nu niet?

_DSC2819.jpg

Mijn wens is dat je even gepassioneerd raakt over dit onderwerp als ik. Zo kun jij ook met vertrouwen klanten met een gekleurde huid verwelkomen en hun begeleiden in hun traject. 

ALLES WAT JE KUNT VERWACHTEN

De cursus roadmap

Module 1: 
Anatomie en Fysiologie

 

Ontdek de unieke aspecten van de gekleurde huid in deze introductiemodule. Leer over de essentiële elementen, de rol van melanine, en hoe deze pigmentstof de huidkleur bepaalt. Verdiep je in de structuur en functies van verschillende huidtypen, en begrijp de kenmerken, huidcondities, en reacties van de gekleurde huid. Deze module biedt een solide basis voor een dieper begrip van huidgezondheid en -verzorging.

ONTVANG DEZE EXTRA'S

Exclusieve bonussen

Praktische casestudies en behandelplanning

Verdiep je in praktische casestudies die inzicht geven in effectieve behandelplanningen voor diverse huidproblemen. Leer hoe je complexe situaties kunt analyseren en aanpakken om optimale resultaten voor je cliënten te bereiken.

T.w.v. € 97,-

Effectieve ingrediënten

Ontdek een uitgebreide lijst van effectieve ingrediënten die gebruikt kunnen worden voor het verbeteren van diverse huidcondities. Download een PDF met gedetailleerde informatie over elk ingrediënt en hun specifieke voordelen voor de huid.

T.w.v. € 47,-

Behandelprotocollen + Formulieren

Download bewerkbare Canva-sjablonen voor gedetailleerde behandelprotocollen en formulieren voor een breed scala aan behandelingen, waaronder peeling, microneedling, dermaplaning, bindweefselmassage, acnebehandeling, LED-lichttherapie, en microdermabrasie. Pas deze protocollen aan en gebruik ze om je behandelingen efficiënt te beheren en documenteren.

T.w.v. € 97,-
_DSC3046.jpg

Schrijf je nu in voor deze cursus en ontvang:

 • 6 maanden toegang tot de volledige cursus

 • 8 hoofdstukken die je van basis naar expertise brengen

 • 3 informatieve podcasts

 • Een werkboek en downloadbare PDF's vol tips en kennis

 • Voorbeeldprotocollen die integreren met jouw huidige producten

 • Waardevolle anamnese en een E-book over veelgemaakte fouten

 • Een certificaat van deelname na succesvolle afronding

Wacht niet langer en neem de stap naar expertise in de zorg voor de gekleurde huid.

De kracht van Onderwijs

De nadruk in deze cursus ligt op theoretische en praktische kennis. Elk hoofdstuk, elke podcast en elk PDF-bestand is zorgvuldig samengesteld om je concrete vaardigheden en inzichten te bieden. Daarnaast biedt de cursus waardevolle anamnese en protocollen die je direct in de praktijk kunt brengen.

Een netwerk van professionals

Door je aan te melden voor deze cursus word je niet alleen expert in de zorg voor de gekleurde huid, maar word je ook deel van een groeiend netwerk van professionals die streven naar excellentie en inclusiviteit in hun vakgebied. Via de facebook pagina kunnen deze vooruitstrevende specialisten met elkaar sparren en ideeën uitwisselen.

Investeer in jezelf en jouw klanten

Deze cursus is meer dan alleen een cursus; het is een investering in jezelf, in je carrière, en vooral in de klanten die op je vertrouwen. Met de kennis en vaardigheden die je hier opdoet, kun je elke klant met vertrouwen tegemoet treden.
Contact
_DSC2740.jpg

START NU!
VANAF € 256,- (3 termijnen, excl. btw)

Of betaal de investering in 1x voor € 697,- excl. btw
 • Ik heb net mijn diploma / ik werk al jaren in het vak, is deze cursus ook geschikt voor mij?
  Zeker weten! De meeste opleidingen in Nederland en België hebben geen tot weinig theorie en praktijk over de gekleurde huid. Wanneer je leert om de gekleurde huid te begrijpen en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen bij de behandeltrajecten, kan je met veel zelfvertrouwen een grotere groep klanten behandelen binnen jouw praktijk.
 • Hoe lang duurt deze cursus?
  Voor de 10 modules, inclusief de examens, heb je tussen de 6 tot 8 uur nodig. Wanneer je begint met de cursus heb je toegang tot hoofdstuk 1, pas wanneer je de vragen van je hoofdstuk hebt beantwoord met een score van 100%, krijg je toegang tot het volgende hoofdstuk. Elk hoofdstuk sluit je af met een korte examen. Je hebt 6 maanden toegang tot de cursus. Binnen die tijd kan je de hoofdstukken op eigen tempo doorlopen. Kies je voor persoonlijke coaching na het afronden van de cursus, dan duurt deze 1 dag (van 10 tot 16u).
 • Hoe lang heb ik toegang tot het programma?
  Vanaf het moment dat jij je inschrijft voor de cursus 'Diversiteit in de huidzorg; van basis tot expertise’, heb jij zes maanden de tijd om de cursus af te ronden. Mocht je meer tijd nodig hebben, kan je het steeds verlengen met 1 maand. Hiervoor dien je contact op te nemen met Luenna op info@luennajane.com
 • Wat is onze cancelation/refund policy?
  Aangezien dit een digitaal product is, is er geen mogelijkheid tot annulering / retour.
bottom of page