top of page
DigitalePlanner-Mock-up.png
DIGITALE PLANNER

Ontdek de ultieme Life & Business Planner. 

Maak kennis met de 2024 Ultimate Life & Business Planner - een digitale planner die speciaal is ontworpen om jou te helpen je doelen te stellen, je dagen te organiseren en je prioriteiten helder te houden.

 

Deze digitale planner is ontworpen met hyperlink pagina's en een elegant Canva-sjabloon, waardoor hij perfect is voor degenen die een stijlvolle, functionele planner willen.

Nu tijdelijk van 67,- voor eenmalig 27,-!

_DSC3046.jpg

INTRODUCING
DE FEMME FOCUS PLANNER

Stel je voor dat je elke dag overweldigd wordt door een stroom aan taken, doelen en deadlines. Herken je dat gevoel van verlorenheid, alsof je grip verliest op je leven en je bedrijf? Het kan frustrerend zijn om te proberen alles bij te houden zonder een effectief systeem.

Maar wat als ik je vertel dat er een oplossing is die je kan helpen om structuur en focus terug te brengen in je leven en bedrijf? Maak kennis met de 2024 Ultimate Life & Business Planner - een digitale planner die speciaal is ontworpen om jou te helpen je doelen te stellen, je dagen te organiseren en je prioriteiten helder te houden.

Met pagina's die zijn voorzien van hyperlinks voor eenvoudige navigatie, kun je moeiteloos schakelen tussen secties zoals doelen stellen, kalenderweergaven, journals, reflectie, en nog veel meer. En het beste van alles? Deze planner is ongedateerd, wat betekent dat je hem elk jaar opnieuw kunt gebruiken, waardoor het een investering is die zichzelf keer op keer terugbetaalt.

Of je nu een iPad gebruikt met een Apple-potlood of een Android-tablet met een stylus, deze planner is compatibel met apps zoals Goodnotes, XODO PDF en Noteshelf, waardoor je naadloos kunt werken aan je doelen, waar je ook bent.

Dus stop met jezelf te verliezen in de chaos en omarm een gestructureerd en georganiseerd leven met de 2024 Ultimate Life & Business Planner.

Gestroomlijnde organisatie

Deze digitale planner biedt een uitgebreide set functies, van doelen stellen en een vision board tot kalenderweergaven en reflectiepagina's, waardoor je jouw leven en bedrijf moeiteloos kunt organiseren.

Flexibele aanpassing

Met een bewerkbare Canva-sjabloon kun je de planner aanpassen aan jouw unieke stijl en behoeften, waardoor je een gepersonaliseerde planner krijgt die perfect bij jou past.

Naadloze compatibiliteit

Dankzij de compatibiliteit met populaire apps zoals Goodnotes, XODO PDF en Noteshelf, kun je de planner eenvoudig importeren en gebruiken op verschillende apparaten, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot je planning.

Herbruikbaar-heid

Omdat de planner ongedateerd is, kun je hem jaar na jaar opnieuw gebruiken, waardoor het een duurzame investering is voor zowel je huidige als toekomstige planningen.

Transformeer je chaos in structuur, je dromen in doelen, en je planning in prestaties met de 2024 Ultimate Life & Business Planner.

Voor wie is deze planner?

De 2024 Ultimate Life & Business Planner is ideaal voor iedereen die op zoek is naar meer structuur, focus en succes in zowel hun persoonlijke als professionele leven. Of je nu een ondernemer bent die zijn bedrijf wil laten groeien, een professional die balans zoekt tussen werk en privé, of gewoon iemand die zijn doelen wil bereiken en zijn leven wil organiseren, deze planner is voor jou.
Mock-up-planner.png

➡️ Doelen stellen & Vision Board: Definieer duidelijke doelen voor zowel je persoonlijke als professionele leven en breng ze visueel tot leven met het bijgevoegde vision board.

➡️ Kalender: Houd al je afspraken, deadlines en belangrijke gebeurtenissen overzichtelijk met de gedetailleerde kalenderweergave voor het hele jaar.

➡️ Journals en reflectie: Neem de tijd om te reflecteren, je gedachten vast te leggen en je groei gedurende het jaar te volgen met speciale journalingpagina's.

➡️ Wekelijkse dankbaarheid: Ga voor een positieve mindset door wekelijks te reflecteren op waar je dankbaar voor bent en de kleine successen te vieren.

 

➡️ Notitiepagina's: Ruimte voor het maken van aantekeningen, brainstormen en het bijhouden van belangrijke informatie die je onderweg tegenkomt.

➡️ Zelfzorgplanner en gewoonte-tracker: Prioriteit geven aan zelfzorg en het ontwikkelen van gezonde gewoonten met speciale trackers en planners.

➡️ Lichaamsbeweging, maaltijdplanner en boodschappenlijstjes: Beheer je gezondheid en welzijn met secties voor het plannen van maaltijden, het bijhouden van lichaamsbeweging en het maken van boodschappenlijstjes.

➡️ Reinigingstracker: Hou je leef- en werkruimte georganiseerd en opgeruimd met een handige reinigingstracker.

➡️ Mindmap: Gebruik de mindmapsectie om complexe ideeën te visualiseren, creatieve brainstormsessies te houden en je gedachten te ordenen.

En nog veel meer!

Hoe werkt het en wat ontvang je?

Canva Template

De planner kan worden bewerkt en opnieuw worden gebrand in Canva, opgeslagen als een PDF en vervolgens worden gebruikt voor persoonlijke of zakelijke doeleinden. Je kunt Canva gratis gebruiken.

Digitale planner Goodnotes op Ipad

Je kunt het gebruiken met een digitale notitie-app zoals Goodnotes op een iPad. Uiteg hoe je dit moet gebruiken / installeren vind je in de planner.

Pagina's aanpassen

Deze planner wordt geleverd met een schat aan extra sjablonen die zijn gelinkt vanaf de startpagina. Deze sjablonen kunnen worden gekopieerd naar specifieke maanden indien gewenst. Bewaar wat je wilt en verwijder wat je niet nodig hebt.

Wekelijkse en dagelijkse planning

Om de bestandsgrootte laag te houden, bevat elke maand een van de volgende pagina's: Maandweergave, Wekelijkse Planner, Dagelijkse Planner. Gebruikers kunnen eenvoudig pagina's dupliceren in hun PDF/annotatie-app (bijvoorbeeld Goodnotes).

Hallo, ik ben Luenna Jane, en ik ben de Founder van Skin Studio MAE, eigenaar van een Salon én webshop.

Als ondernemer met 3 bedrijven en moeder van twee jonge kinderen, begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed te plannen en georganiseerd te blijven.

 

Tussen het jongleren met zakelijke verplichtingen en het jongleren met de behoeften van mijn gezin, is een efficiënte planningstool een absolute must-have.

Daarom heb ik de 2024 Ultimate Life & Business Planner gecreëerd. Deze planner is niet zomaar een agenda; het is een alles-in-één oplossing die je helpt om je leven en je bedrijf moeiteloos te organiseren.

Met pagina's voor doelen stellen, wekelijkse planning, dagelijkse taken, notities en nog veel meer, biedt deze planner alles wat je nodig hebt om gestructureerd te blijven en je doelen te bereiken. En het beste van alles is dat het ongedateerd is, dus je kunt het jaar na jaar blijven gebruiken, waardoor het een duurzame investering is in jouw productiviteit en succes.

Of je nu onderweg bent naar een zakelijke meeting, een ouderavond bijwoont of gewoon wat quality time wilt doorbrengen met je gezin, deze planner zal je helpen om georganiseerd te blijven en het beste uit elke dag te halen.

 

Dus say goodbye tegen de chaos en verwelkom een georganiseerder en productiever leven met deze Ultimate Life & Business Planner.

_DSC2819.jpg

Als ondernemer met 3 bedrijven en moeder van twee jonge kinderen, begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed te plannen en georganiseerd te blijven.

Mock-up-planner.png

Klaar voor meer structuur in je leven? Deze planner bevat:

  • Doelen stellen & Vision Board

  • Kalender 2024

  • Journals en reflectie

  • Wekelijkse dankbaarheid

  • Notitiepagina's

  • Zelfzorgplanner en gewoonte-tracker

  • Lichaamsbeweging, maaltijdplanner en boodschappenlijstjes

  • Reinigingstracker

  • Mindmap

Wacht niet langer en neem de controle en structuur over je leven terug.

Deze planner is niet zomaar een agenda; het is een alles-in-één oplossing die je helpt om je leven en je bedrijven moeiteloos te organiseren.

_DSC2947.jpg
DigitalePlanner-Mock-up.png

Tijdelijke korting, normaal € 67,-
NU VOOR 27,- (excl. btw)

bottom of page